8adam8 kérdése:
A power bankokon feltüntetett kapacitás az mindig a 3,7 volton tároltra vonatkozik vagy van olyan ami 5 volton tud annyit leadni? Mert valószínű nem mindegy.
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 15:31
1/6 anonim válasza:
5 voltra vonatkozik nert az usb 5 voltos
2/6 A kérdező kommentje:
Viszont van egy xiaomi mi power bank nálam amin az van hogy 5000mah 3,7 v. És 3300 mah 5,1v. Ebből arra gondoltam, hogy el tud tárolni 5amperórát,de mivel föl kell neki az áramot transzformálni 5 voltra hogy tudjon tölteni,ezért igazából átadni 3300at tud csak. Ami kijön matekkal,mert 18 wattórás a bank
2016. máj. 9. 15:48
3/6 anonim válasza:
A beépített akkumulátor cellák összkapacitását szoktán feltüntetni, amik 3,7V névleges feszültség mellett értetendők.
Nem nagyon érdemes velük számolni.
5-10Ah kapacitásút érdemes venni telefontöltéshez.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem,valahogy így gondoltam én is, hogy a ráirt érték az 3,7 volton értendő
2016. máj. 9. 16:19
5/6 anonim válasza:
Plusz még abból is leveszel legalább 30 százalékot, az kb reális.
6/6 Szirty válasza:
A képlet viszonylag egyszerű. Azt az értéket tüntetik fel mindig, amelyikkel nagyobb szám jön ki.
És jó ha annak is igaz a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!