István 138 kérdése:
Non-System disk or disk error replace and strike any key when ready miért irja ezt ki?
Figyelt kérdés
Non-System disk or disk error replace and strike any key when ready..... miért irja ezt ki a gépem? Annyi volt hogy kitakaritottam ovatosan a gépemet ugye kivettem a vinyot is és niután összeraktam és beakartam kapcsolni ezt irja ki#HARD-DISC-HIBA
2016. máj. 8. 13:16
1/1 Szirty válasza:
Ezt akkor írja ki, ha nem tud bootolni az elsődleges adathordozóról.
Pl. megsérült az adathordozó tartalma, de ilyesmi történhet akkor is ha bennefelejtenek kikapcsoláskor egy CD/DVD lemezt a meghajtóban, pendrive-ot az USB-ben stb.
De mivel szétszedted, erős a gyanúm hogy valamit nem dugtál vissza vagy rossz helyre csatlakoztattad.
Nézd át!
Ha meg nem tudod megállapítani hogy minek hova kellene lennie bedugva, akkor vedd elő azt a rajzot, listát vagy fényképet ami akkor készítettél, mielőtt szétszedted annak a tudatában hogy tudd majd mit hova kell visszadugdosni.
A "B" terv pedig segítség kérése egy hozzáértőtől aki személyesen meg tudja nézni.
A próbálkozásokat kerüld ha nem akarsz nagyobb károkat kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!