Az XBOX ONE felújított verzió, egy erősebb processzoros és GPU-s xbox360?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 10:16
1/9 anonim válasza:
nem
ez egy konzol
amire az van írva, hogy xbox one az megy rajta (meg amit egyébként támogat)
2/9 A kérdező kommentje:
G-sus. De felújítottat úgy értik, hogy egy valaha döglött ONE volt amit garanciában feljavítottak, vagy egy beadott 360, amit felerősítettek.
2016. máj. 8. 17:00
3/9 A kérdező kommentje:
?
2016. máj. 8. 17:00
4/9 anonim válasza:
igazából apukád úgyis utánanéz, hogy mit vesz neked, szóval tök mindegy felfogod-e
5/9 A kérdező kommentje:
Ez aztán szívbe markoló monológ volt :(
2016. máj. 8. 17:34
6/9 anonim válasza:
A felújított gép az olyan ami egyszer elromlott és a hibás alkatrészeit teljesen kicserélték és ha jól emlékszem 2 év helyett 1 év garancia van rá, de kedvezőbb áron.
Csak annyi köze van a 360hoz, hogy a gyártónak a Microsoftnak az volt az előző generációs gépe és vannak 360as játékok amik mennek Xbox Oneon is.
Egyébként jóval erősebb mint a 360, tehát szebb / nagyobb játékok vannak rá.
7/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy jobb. A ps4-en láttam a BF4-et meg a box360on is. Hát elég szánalmas a 360 :D
2016. máj. 10. 16:18
8/9 anonim válasza:
A PS4-nek az Xbox One a "párja"
A 360-nak még a PS3
Szóval ha összehasonlítasz egy játékot ONE-on meg PS3-on akkor az utóbbi lesz a "szánalmas"
Nem mérvadó más generációs gépeket összehasonlítani szerintem ebben az esetben.
9/9 A kérdező kommentje:
Generációban tök mindegy melyiket hasonlítom melyikhez. Szemmel úgysem mondom meg h 360at látok vagy ps3mat.
2016. máj. 11. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!