Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri használtan venni...

Megéri használtan venni digitális zongorát?

Figyelt kérdés
2-3 éve vette a hirdető, alig használt. Elvileg nincs semmi baja. Sokkal olcsóbban adja mint a bolti ár, de nem tudom mennyire kockázatos így venni hangszert.

2016. máj. 7. 22:12
 1/3 Boda Gergő ***** válasza:
Hogy mennyire érdemes használt hangszert venni? Mint bármi mást: vagy átvágnak, vagy nem. Menj el, nézd meg, próbál ki, és ha tényleg probléma mentes vedd meg. Próba nélkül nem venném meg , azért mert még így is van ára, gondolom nem 10 ezerért árulja.
2016. máj. 8. 09:29
 2/3 Boda Gergő ***** válasza:
Vannak becsületes eladók is, de drágább terméket csak személyesen. Ha már ismered az eladót (többször voltál ügyfele és megbízható) akkor lehet drágább cuccot is házhoz szállítással rendelni, de csak így vágnék bele. sok sikert!
2016. máj. 8. 09:31
 3/3 anonim válasza:
Persze, simán. Én is pár hónapja vettem használtan hangszert. Elmentem, megnéztem a tulaj (nő)csak szobában használta párszor. Karcmentes állapotban volt, a kijelzőjén még rajta a fólia. Egy százasért olcsóbban adta, mint a mostani új ára. Szóvam ilyentől megéri venni.
2016. máj. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!