Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet megnézni az ingokni...

Hogy lehet megnézni az ingoknitó módban végzett tevekenységeket?

Figyelt kérdés
Az egyik info órán a tanárom leszidta az egyik gyereket,mert megnézte a gépét, és látta hogy játszott. Erre megszólalt az egy másik gyerek , es mondta h ingoknító módban játsszon,és így nem pátszik meg. Erre a tanár mondta h úgy is meg lehet nézni,egy hónapra visszamenőleg, és majd megmutatja hogy,ha elballagtunk. De én túl kiváncsi vagyok ahhoz ,hogy tudjak annyit várni. Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet megnézni úgy az előzményeket, ha inkognítóban vagy.

2016. máj. 6. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Az inkognitó mód arra szolgál, hogy az adott gépen ne maradjon nyoma a böngészésnek a webböngésző által. Ettől függetlenül más háttérben futó programoknak van lehetőségük megfigyelni a forgalmat. De az is lehetséges, hogy a böngésző egy kiegészítője nincs kikapcsolva és az már nem fogja az adatokat eltávolítani.

Az is lehet, hogy az iskola hálózatán lehetséges, hogy van rá mód, hogy visszanézzék egy adott gép forgalmát.

2016. máj. 6. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell hozzá az iskola rendszere,mivel azt mondta , jogy majd akkor megmutatja ha elnallagunk. Én ebből arra következtettem ,hogy ha megmutatná,akkor el tudnánk távolítani,ezért nem akarja elmondani hogy kell. Őszintén szólva reménykedtem,hogy hallhatok valami konkrétat, de ezek szerint nem vaószínű,hogy ezt így meg tudja valaki mondani. De akugy milyen "bővítményei" vannak a Google-nak, és hol lehet őket kikapcsolni? Mindenesetre köszi a választ 😁😉
2016. máj. 6. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

beállítások > További eszközök > Bővítmények

Itt kilistázza a telepített bővítményeket, amelyek alatt van egy beállítási lehetőség: Engedélyezés inkognitó módban

Itt amelyik be van pipálva az inkognitó módban is fut.

2016. máj. 6. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy spy progi telepitve, ami elmenti a nyitott oldalakat, kepernyokepeket keszit stb.
2016. máj. 6. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
hogy tudok bemenni a beállításokba? itt csak gépház van, és ott nincs olyan fül, h bővítmények. lehet hülye kérdés, de tényleg nem találom .Am windows 8-at használok.
2016. máj. 6. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!