Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Erstebanknál lehet igényelni...

Erstebanknál lehet igényelni új bankkártyát teljesen új kártyaszámmal?

Figyelt kérdés

2016. máj. 3. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, mért nem tőlük kérdezed meg?
2016. máj. 3. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Érvénytelenítsd a régit. ( elhagytad, ellopták stb) És kérj másikat.
2016. máj. 3. 12:58
 3/4 Alain Delon ***** válasza:
Én ezt az OTP-nél kérdeztem korábban, és azt mondták, hogy lehet társkártyát kérni, és annak a költsége az éves kártyadíj. Gondolom, más bankoknál is ez van.
2016. máj. 3. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért szeretnél új kártyát hogy új legyen a száma?

Ebből nekem (és a fióki ügyintézőnek szerintem még inkább) az jön le, hogy valaki megtudta és nem akarod, hogy visszaéljenek vele.

Letiltatás a megoldás. Aminek igaz, van díja.

Viszont ha csak simán leadod a kártyát és felmondod arra a kártyára vonatkozó szerződést, akkor is érvénytelenné válik a kártya természetesen.

Nem tudom mi a gyakorlati különbség ez és a letiltás között.

Jogilag a kárt kinek kell viselni? A letiltás elmaradása gondatlanságnak minősül, viszont ha a kártya már amúgy is érvénytelenné válik...

Most milyen típusú kártyád van?

Mert azt hiszem egy adott típusból (pl. Visa Classic) nem lehet egyszerre több kártyád.

Ha előbb nem szünteted meg a régit, akkor ugyanolyat nem kérhetsz.

Ha leírnád, hogy pontosan miért kell új, talán pontosabb választ tudnék adni vagy valaki más.

2016. máj. 3. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!