A laptopom képe megfordult, függőlegesen áll. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy leverte a macska az asztalomról. Talán egy métert ha zuhant - ki volt nyitva, és pont a két szélére esett. Amikor felvettem, totál megfordult a képe. Mármint, a monitor a helyén van(semmi törést vagy repedést nem találtam), de, kvázi maga a kép függőlegesen áll. Tulajdkèppen tényleg 45 fokkal elfordult, mert a parancsikonok is megfordultak, és nem vágott le semmit abból ami normál esetben is látható.
A klasszikus újraindításos módszert próbáltam, de semmi és ezenkívül már magamtól nem merek semmit csinálni:D
Ha szervíz kell akkor szervíz lesz, de először inkább megkérdezem, hogy lehet úgy bármit is kezdeni a helyzettel? Tehát én esetleg vissza állíthatom valahogy?
2016. máj. 2. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!