2,4 GHz-es digitális rádiós mikrofonokról mi a véleményetek?
Mert ugye a VHf és UHF tulképpen betelt, azért jött a 2,4 GHz, na de most már ez is olyan szinten tele van a wifiktől kezdve a távirányítókon át a mobilokig, hogy sztem nem igazán lettünk kisegítve azzal, hogy az új mikrofonokat már 2,4 GHz-en gyártják 8-10 csatornával ...
nem? akkor ennél még az is esélyesebb, hogy UHF-en találok valahol egy lyukat, pedig nem túl egyszerű az se.
mi a véleményetek?
ha az működik akkor igen. csak tudod most pl 99 csatornás UHF mikrofonokkal dolgozunk, és elég durva hogy a 99-ből se találunk egyetlen szabadot se (730-950 MHz között).
szal ezért a kérdés ás ezért jó ha minél több csatorna van, abból csak akad egy ami zavarmentes is ...
A digitális megoldja, ugyanúgy mint a wifi eszközök. Az egyik rendszerből 8, a másikból 10 tud egyszerre egy időben egy helyen dolgozni. Az hogy a szabad csatorna kiosztással épp hogy variálnak, azzal nincs dolgod, az egyik adó működni fog az egxik vevővel, a másik adó a másik vevővel.
További konkrét infókért keresd az audmax kft. termékfelelőseit, szívesen (és sokkal hozzáértőbben) segítenek, mint én.
A másik kérdésedre már küldem válaszul egy doksit, hiába van neked 730-950-es mikid, 865 felett tiltott sáv van, 4g mobilnet, asszem. Tele van, és az Audio-Technica áltl E és F sávnak nevezett tartomány is (uhf 61 -69) tiltott tartomány lett. Neked a nagy frekvenciatartományú, de használhatatlan sávokat lefedő mikrofonoddal maradt a H1 sáv teteje, UHF 57 és 60 között.
A te mikrofonod jelenleg már csak korlátozottan használható, az A-T-nak viszont vannak ma is működő digitális 2,4 GHz, és analóg UHF rendszerei is.
Ha felteszed a kérdést harmadszor is, egy kicsit még csavarva rajta, akkor sem fogok tudni mást mondani.
biztos h nekem küldtél vmit?
egyébként nem teljesen értelek
" A-T-nak viszont vannak ma is működő digitális 2,4 GHz, és analóg UHF rendszerei is. "
Ezek szerint a 2,4 se mindig tuti h működőképes csak esélyesebb?
Az analóg részét a mondatnak meg még ennyire se értem de oké. (egyébként igen, a 4G van ott, sőt nem is csak ott, még 863 alatt is, és még jönnek lejjebb is folyamatosan)
Newm érdekelsz,csak fújod a magadét, csinélj amit akarsz.
Igen neked küldtem a másik kérdésedre egy részletes magyarázatot és frekvenciakiosztást tartalmazó doksit, amit ezek szerint meg sem néztél.
Nem privátban, hanem válaszban, mivel ez egy nyilvános fórum, minden olvasó hasznára vagy kárára.
Privátra a legritkább esetben, és nem kedvesen válaszolok.
oké hát akkor megint visszanéztem és én ugyan nem látok itt sehol semmilyen doksit, de rendben legyen igazad.
azért közben kutatgattam ismerősöknél is, és elég sok komolyabban mikrofonozósnak az a véleménye h igazából el se tudja dönteni h melyik a nagyobb trágyadomb, az új szabványos UHF vagy a 2,4 GHz, egyiket se szívesen ajánlja. na akkor ennek fényében nézegetem őket, király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!