Nem akarok mikrofonba beszélni. DE muszáj. Mit tegyek h legalább elviselhessem a saját hangomat?
Már bocs, de a rendezvény nem rólad szól, hanem azoknak, akiknek tartjátok. Most egy iskola zsúfolt aulájában, nagytermében, mit tudom én mijében mi fog hallatszani 10 méteren túl a saját hangodból? Elárulom: semmi.
Szóval inkább gyakorolj amennyit csak lehet azzal a mikrofonnal, jobban jársz.
Ja, és nincs olyan, hogy nem használsz mikrofont, akár tetszik akár nem. Ez a tanár szövege. Te azt csinálod amit mond, pont. Ha nem tetszik, lehet menni magántanulónak apuci pénzéből, ott nem kell mikrofonba beszélni.
Híve vagyok jómagam is az egyenes beszédnek, de próbálok nem ennyire egyértelműen válaszolni, mint ahogy az első hozzászóló is tette.
Ez nem kívánságműsor. Diktatúra van. Azt csinálsz, amit a tanár mond.
...
Ez így sikerült.
szia! Már lehet nem annyira aktuális, de ne félj. Nem véletlen hogy te lettél kiválasztva erre a feladatra. Lehet hogy csak te hallod olyan borzasztónak és egyébként meg tök jó. Én is így voltam régen az énekléssel most hogy már van elég önbizalmam és felvállalom, hogy az igenis én vagyok és tök jó, kedvet kaptam ehhez és elkezdtem komolyabban foglalkozni ezzel. Mostmár ott tartok, hogy színházi darabokban szerepelek, pedig 4-5 éve 3 ember előtt féltem megszólalni. Magyarán no para és toi-toi. Ha van bármi kérdésed vagy tanácstalan vagy írj bátran!
Maybelle ❤
Nem te tehetsz róla, neveletlen kisliba.
Hanem a drága szüleid, akik azt az egy-két megérdemelt pofont nem osztották ki neked a megfelelő időben.
Szerinem menj el modellnek, óvszert reklámozni ideális lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!