Ez a konfig mire elég?
Figyelt kérdés
Alaplap: Gigabyte GA-Z170-D3H 1151
Proci: i5 6600K 3.5 GHz
RAM: HyperX FURY 16 GB 2400MHz 2x8GB
GPU: ASUS GTX 950 strix
SSD: Kingston SSDNow V300,120GB
HDD: WD Blue 1TB
Táp: Corsair CX500M
Ház: Zalman Z3 plus
A GPU meg nem fix. Ha jól tudom ezekkel az alkatrészekkel kompatibilitási probléma nincs de ha van akkor írjátok le.
2016. ápr. 25. 19:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem high ban elviszi a witchert 30 fpssel
2/5 anonim válasza:
Elég a 8 gb ram, helyett mehet egy gtx 960, olcsóbb alaplap is elég, ami helyett mehet egy normálisabb ssd, mert ennek hibás a vezérlője, hamar belassul
3/5 A kérdező kommentje:
milyen olcsobb lapra gondolsz?
2016. ápr. 25. 20:38
4/5 anonim válasza:
1. Fontos lenne megadnod azt is, hogy milyen felbontás mellet szeretnél játszani.
2. Ha belefér az árkeretedbe szerintem videokártyának érdemesebb lenne egy gtx 960-at választani.
5/5 A kérdező kommentje:
Az lenne vele a cel hogy az ujabb jatekok is elfussanak rajat szepen laggmentesen
2016. ápr. 27. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!