Az egerem megürült?
Az a problémám, hogy az egerem egyik nap amikor chrome csináltam valamit (sajnos nem emlékszem mi volt az) a bal klikkre hirtelen azt hitte, hogy jobb klikket nyomtam azaz megnyitott egy lenyíló eszköztárt. Ez a hiba, vírus, akármi előbb a chrome terjedt el majd a windows-on belül később minden programot elért de ezzel nem csak az a probléma, hogy néha a bal klikket jobbnak veszi hanem az is, hogy nem tudok bejelölni egy szöveget. Megnyomom a bal klikket elkezdem bejelölni és hirtelen lenyílik a legördülő eszköztár ezután megint elkezdi bejelölni a szöveget és így tovább. Egyszóval 1-2-3 soronként vagy sorközönként megszakad a bejelölés. Tudna valaki erre azon kívül valami megoldást, hogy mint, hogy lecseréljem az egeret vagy újrarakjam a gépet?
Ui:. Az egerem más gépnél tökéletesen müködik és más egér is az én gépemnél. Valami segítség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!