Az ebayről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy van egyaránt használt és új árú is, de honnan tudom meg hogy mennyi a szálítási költség? Vagy ingyen házhoz viszik?2016. ápr. 19. 21:51
1/5 anonim válasza:
Oda vagyon írva az ára alá többnyire.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor ahol azt írja hogy free akkor teljesen ingyen házhozpostázzák?
2016. ápr. 19. 21:58
4/5 anonim válasza:
igen. többnyire Kinából gyakori.
5/5 anonim válasza:
Nekem eddig rossz tapasztalatom nem volt, ékszereket rendeltem többnyire, meg telefontokot, most először rendeltem ruhát (fürdőruhát), a jövőhéten kell megérkeznie, kíváncsi vagyok! :)
Időben megjön minden és pontosan annyit vesznek le a számlámról, amennyit kell, hallottam viszont olyat, akinek többet vettek le, úgyhogy érdemes erre kicsit figyelni és ha ilyen van, jelezni!
Ha nem érkezik meg a termék, visszautalják a pénzt, én nem jártam még így, csak az egyik ismerősöm mesélte.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!