Ez az átalakító oda-vissza működik vagy csak egy irányba (VGA-ról > RCA-ba a videojel)?
nekem pont fordítva kéne, azaz RCA videojelből VGA-ba, de ilyet nem találok, ha csak ez a fajta nem működik mindkét irányba.
Valaki ismeri?
Egyébként ma még minőségben van értelme RCA-ban gondolkodni, és így analóg módon ugyanúgy képes átvinni az 1080p-t is mint a HDMI?
Egyszerre csak egy féle funkciót tud egy ilyen átalakító.
De létezik mindkét típus.
Viszont a sorfelbontás tekintetében egyik sem tudja teljesíteni a HD minőséget.
"Egyébként ma még minőségben van értelme RCA-ban gondolkodni,"
Attól függ hogy mire kell.
hát arra kéne, hogy csak simán átalakítsa, mert másmilyen a csatlakozó, viszont a full HD felbontást őrizze meg.
akkor ezek szerint ez így kizárt? de mi történik? automatikusan lebutítja sima SD felbontásra az RCA?
Azert kell ez mert HD teved van es egy RCA kimenetes DVD lejatszod?
Nem erdemes atalakitot szerezni mert lehet dragabb mint egy uj DVD played ami full hd (blueray)
"hát arra kéne, hogy csak simán átalakítsa, mert másmilyen a csatlakozó, viszont a full HD felbontást őrizze meg. "
Mit kapcsolnál vele mihez?
VGA végződésem van ami egy videokamerából jövő jelet hozza, viszont a monitoromba csak RCA avagy RCA-ból átalakított jack-dugóval vihető be. Ez a gondom.
De való igaz, lehet h már olyan költségekkel járnak ezek az alakítgatások, hogy jobban járok, ha keresek egy hdmi-bemenetes monitort, mert a kamerán olyan kimenet is van és akkor megoldva minden.
Ja, igazad van. 3 ezer forintér már bárhol kapsz HDMI csatlakozós monitort.
Ezt az adaptert így fölösleges lenne megvenni:
egyszerűen nemtom értelmezni az utolsó hozzászólást. ...
mi van most akkor? tehát vegyek HDMI-s monitort de azért belinkeled nekem a VGA-s átalakítót? nem értelek na ...
"De való igaz, lehet h már olyan költségekkel járnak ezek az alakítgatások, hogy jobban járok, ha keresek egy hdmi-bemenetes monitort, ..."
Azért sikerült ilyenre a válasz, mert én sem értettem a tiédet, amikor átalakító helyett monitor vásárlást emlegettél.
Amelyik jobban tetszik, azt vedd.
Ha megelégedsz azzal hogy a kamera képe megjelenik a meglévő monitoron 3000 forintért akkor átalakítót vegyél. Ha nem, akkor monitort. Ennyi.
mivel mindkét esetben ugyanaz a végeredmény azaz a kamera képe jelenik meg a képernyőn, hiszen ez is lenne a cél, ismét nemtom értelmezni válaszodat :(
figy nem lehetne egy nagyon kicsit világosabban fogalmazni?
"mivel mindkét esetben ugyanaz a végeredmény azaz a kamera képe jelenik meg a képernyőn, "
Vagy 3 ezerért jelenik meg, vagy 35-45 ezerért.
Árnyalatnyi a különbség.
Ha a pénz nem számít akkor monitort kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!