Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Találnátok-e egy olcsó gamer...

Borisz01 kérdése:

Találnátok-e egy olcsó gamer laptop megtalálásában (80000-től 120000-ig)?

Figyelt kérdés

Főleg LoL oznék, és cs:go-znék és Fallout3-aznék rajta.

Előre is köszönöm a válaszokat.(jobb lenne 80k-és 90k között)

2016. ápr. 12. 14:54
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

ezt találtam vélemények?

2016. ápr. 12. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
:D haver ez nem a vicc kategória :) Ennyi pénzért netezős lapost nenkapsz nem hogy gamert. De most tényleg mit gondoltál? Beírod azárukeresőbe hogy gamer laptop nem 80 90 ezreket hanem 250 300 500 600 700 stb határ a csillagos ég... Árakad fog kidobni.
2016. ápr. 12. 15:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt egy belépőszintű "gamer" laptopra gondoltam, igazából ami elfuttatja cs:go-t és a lol-t esetleg fallout3-at. itt nem igazi "gamer" laptopról lenne szó.
2016. ápr. 12. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért még normális netezésre alkalmas laptop is ritka, egy Fujitsu A514 belefér
2016. ápr. 12. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Nincs belépőszíntű gamer.

Vagy belépőszíntű, vagy gamer.

Kb. olyan mint az olcsó, gazdaságosan fenntartható, kis fagyasztású F1 versenyautó kezdő versenyzőnek.

Ez itt a gyakorikerdesek.hu. Arról szól, hogy ha olyan kérdést teszel fel, amire létezik válasz, eéőbb-utóbb megkapod.

De azt te sem gondoltad komolyan, hogy miután (gondolom) megtúrtál minden létező árgyűjtő oldalt, és PC-s webáruházat, tisztába jöttél az árakkal, akkor kitalálsz egy ellentmondásos igényt: csúcsgépet egy belépőszíntű netbook áráért. Mjad bejön a nagy varázsló, válaszol neked, és az eddig nem létező gép majd hirtelen levődik valahonnan.

2016. ápr. 12. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Belépő szintű gamer laptop 250ezer forinttól lehet kapni -.-"
2016. ápr. 13. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy használt gépet, azon menni fog a cs 1.6 meg a Fallout(tán a 2 is). Asztali nem opció?
2016. ápr. 13. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltél az egy hulladék, hogyha "gamer" szemszögből nézed. Még videókártya sincsen benne.

Amiben már van egy valamire való videókártya az 150 körül kezdődik, és azon is csak eldöcögek a játékok. Sajnos ez van.

2016. ápr. 17. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem is gamerről beszéltem, amikor az A514et említettem, hanem arra gondoltam, hogy ez a legolcsóbb belépő szintű netezős gép, amiért már érdemes pénzt kiadni
2016. ápr. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!