Lehet akkut sorba illetve párhuzamosan bekötni és ugyanigy tölteni?
Figyelt kérdés
Van két darab litium-ion akkumulatorom telefonbol. 3,7 voltosak és 1000 mA terhelhetőségűek. Ezeket szeretném úgy használni, hogy 3,7 voltot adjanak eggyüttesen. Be-e lehet jobbanmondva be szabad-e kötni párhuzamosan? Nem fognak tönkre menni?2016. ápr. 12. 13:14
1/4 anonim válasza:
Kötöttem már sorba is, párhuzamosan is. Egy darabig működnek. ideális az lenne, ha egyforma paraméterekkel rendelkeznének.
2/4 A kérdező kommentje:
Azok az aksik olyanok, mint két tojás. Az érdekelne főleg, hogy lehet igy tölteni őket? Vagy minden töltésnél syet kell szednem és külön tölteni...?
2016. ápr. 13. 18:11
3/4 anonim válasza:
Nekem Energizer 2000 típusú napelemes töltő töltött két párhuzamosan kapcsolt telefon akkumulátort. A 18650 akkumulátorokról nincs jó véleményem. Pedig azokat lehet kettesével is tölteni. Szerintem jobb külön-külön tölteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Óvatosna megpróbálkozok, vele. Remélem nem lesznek gondok. Mer fontos lenne, hogy tudjam igy egybe tölteni...
2016. ápr. 15. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!