Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van hordozható fantomtáp?

Van hordozható fantomtáp?

Figyelt kérdés

Filmet szeretnénk felvenni kondenzátoros mikivel, amihez ugye kell fantomtáp.

Van keverőm ami ad neki +48V -ot, de ezt pl szabadban nem lehet megcsinálni konektor hiánya miatt.

Van aksis esetleg elemes fantomtáp amit egyből rá lehet kötni hangfelvevőre?

2016. ápr. 11. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szimmetrikus (XLR) bemenettel rendelkező normális hordozható felvevők tudnak kiadni fantomtápot.

Amelyik nem tud, az nem is való egy fantomos kondimikihez.

Még a 6,3-as jack bemenetes M-Audo Microtrack felvevőm is tud fantomot, pedig az téyleg egyszerű mint a faék, csak felvenni tud.

Elemes fantomtápot még nem láttam, csak 12 volttal működőt, de egy kis zselé akkuval megoldani a tápelláűtást már nem lehet gond.

2016. ápr. 11. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Mit értesz azzon hogy egy kis zselé akuval megoldaná a tápellátást?

2016. ápr. 11. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Veszel valami 12V 1-2 Ah kapacitású akkut. Csinálsz hozzá egy vezetéket, egyik végén saruk az akkuhoz, másikon tápcsatlakozó a fantomtáphoz. Egy ilyen fantomtáp 150 mA körül fogyaszthat, 5-6 óra üzemidő gondolom elég.

Persze az akku otthoni töltését is meg kell oldani.

Biztos nem akarsz venni valami olcsó hordozható felvevőt?

2016. ápr. 11. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem küldeni, mert nézegetek itt de mindegyik 30 000-től kezdődik.
2016. ápr. 11. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Azok az olcsó hordozható felvevők.

Mivel egy normális fantomtápos miki sem olcsó játék, úgy véltem, egy valamire való hangrögzítő már nem lehet akadály.

A komolyabbak jóval 100 felett vannak.

2016. ápr. 11. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!