Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nemtudok dönteni hogy milyen...

Nemtudok dönteni hogy milyen karórát vegyek? Sos!? Apple watch vagy burberry? 21/L

Figyelt kérdés
Kedden megyek karórát venni de nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb apple watch vagy egy sima klasszikus pl:burberry vagy armani. Mert pl az apple az inteligens meg edzés közben is segit, meg az segitségével is fizethetek stb.. a sima klasszikusal meg csak az időt tudom megnézni.. órát azért akarok meg akartam mert tetszik meg szép ékszer nem azért hogy hány óra van:D a sima karóra jobban tetszik de lehet h az apple lenne jó (apple 6s-em van) és akkor öket együtt is tudnám használni de nemtudok dönteni.. Normális válaszokat létszives nem akarok ilyen .. szöveget köszi:) és bocsi a helyesirásért siettem..

2016. ápr. 10. 19:24
 1/8 anonim válasza:
Okos karorak meg nagyon gyerekcipoben jarnak, edzeshez pl. egy polar pulzusmero (olyan, amit mellkason tartasz, a kardiogep vagy bluetoot-hos okostelo kijelzi az erteket) sokkal hasznosabb. Ha disznek veszed, egy klasszikus analog a nyero, de ez szubjektiv nagyon. 30/f
2016. ápr. 10. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
oh köszönöm:)
2016. ápr. 10. 20:23
 3/8 anonim válasza:
Egyet ertek az elozovel. Annyival kiegeszitenem, h az Armani ora egy semmi..marmint az nem ora..az egy reklam vmi..az en szememben pl olyasmi mint egy tescos szatyor :) Csak h tudd, sok tizezer Ft ert veszel egy kb 3-4000Ft erteku kutyut :) Ha egy valodi orat vennel akkor legyen Tissot, Certina stb. Ezek normalis arfekvesu elerheto valodi orak. Vagy Seiko stb. Nyilvan orabol is vannak jobbak, Omega, Rolex stb de ertelmes arfekvesben is vannak jobbak mint vmi reklam Armani 😄
2016. ápr. 10. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Legyen több órád, hogy minden alkalomhoz rendesen fel tudj öltözni!

A helyesírásodat pedig simán ellenőrizheted azalatt, míg leírod:

"és bocsi a helyesirásért siettem.."

:-D

Egyébként is, hova kell sietni ennyire? Ez ilyen béna kifogás csak.

2016. ápr. 11. 09:40
 5/8 A kérdező kommentje:
én csak 1et akarok valami aranyat ugy 200.000max de mindegy holnap elmegyek és megnézem milyenek vannak de lehet h a donna karan marad
2016. ápr. 11. 16:15
 6/8 anonim válasza:
200e -t reklam orat? :O
2016. ápr. 11. 18:07
 7/8 A kérdező kommentje:
ma megvettem:) kicsit kimentem a keretből de a végén burberry lett a "THE CLASSIC ROUND BU10109"
2016. ápr. 12. 17:29
 8/8 anonim válasza:
Nagyon szep!
2016. ápr. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!