Barna Rolan kérdése:
Hogyan kell garanciajegyet érvényesíteni?
Figyelt kérdés
Januárba vettem a pixeltől egy siberia v3-at, és most furcsa sípoló hang van a jobb kagylóban (mintha egy cukrospapír élét fujdosná valaki), és néha eltompul a hang, és olyankor se baszus, se semmi, csak halk hang. 2 éves a gari rá, de soha nem küldtem még semmit garanciával. Kell e valamit mellékelni hogy mi a baja, fizetni mikor kell, stb... Minél több infó annál jobb
18/F
2016. ápr. 10. 12:28
1/3 Boda Gergő válasza:
Odamész az eladó boltba a géppel és a gari papírral + a számlával, elmondod a gondot, kitöltötök róla egy jegyzőkönyvet, mely tartalmazz ahogy, Kiss Pista 9783 Mucsaröcsöge Kossuthu. 13 sz. alatti lakos a xyz gyári számú , ekkor vásárolt terméken az alábbi hibát tapasztalta, kéri hogy a terméket szervizeltessük, cseeréljük ki, a vételárat térítsük meg. Szervizelés esetén az átvett egyéb kiegészítők listáját és hogy mennyi időre lesz kb. szervízben a gép, kaptál-e erre az időre csere terméket.
2/3 Boda Gergő válasza:
Ha online, tehát webshop az értékesítő akkor annak az oldalán néz szét, általában itt visszaküldöd a terméket miután értesítetted őket a problémáról , de mindnél más, van ahol te intézed a szállítást és van ahol a kereskedő.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszöntem <3
2016. ápr. 17. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!