Hogyan kell a telefonon 'hard reset"et csinálni?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem a telefonzár kódot és ez az egyetlen járható út. Már próbáltam a hangerő szabályzó gombot és a power gombot együtt de nem lép be a menübe, ötletek?2016. ápr. 9. 16:09
1/5 anonim válasza:
Mégis hogy segítsünk úgy hogy azt sem tudjuk milyen telefonod van?
2/5 Budwa válasza:
Mivel nem írtad le a telefonod típusát, ezért Androidos telefonokra 3 különböző módszer van. egyiknek működnie kell
– Hangerő növelése+ Kezdőlap + Bekapcsolás
– Hangerő csökkentése + Bekapcsolás
– Kezdőlap + Bekapcsolás
Ez a recovery megnü és ebből lehet hard resetet csinálni. De elfelejtettem a telefon zárkódot? nem inkább lopott telefonról van szó? ha elfelejtetted, nem azaz egyetlen járható út, de mindegy is. Te tudod, nekem aztán mindegy mit csinálsz az életben. Mondjuk a telefonod típusát tényleg jó lenne megírni, mert más telefonon máshogy kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam, de azért köszönöm a válaszokat! Nem lopott telefonról van szó csak nem használtam egy darabig és mivel kártyafüggetlen így második telefonnak fogom használni. A teló egy sony xperia l
2016. ápr. 10. 10:52
4/5 Budwa válasza:
ennek örülök, hogy már sikerült magadtól. jól van, akkor minden oké már. bocs a feltételezésért, hogy lopott volt, csak nem gondoltam, hogy előbb kérdezel itt, minthogy utána nézel. azóta jó a telefon? működik? minden rendben van vele?
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi probléma ez bárkivel megesik :)
Igen minden rendben van vele teljesen jól működik és újra használatban van :)
2016. ápr. 11. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!