Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Routerem adapter-e miért zúg?...

Routerem adapter-e miért zúg? Meg lehet szüntetni?

Figyelt kérdés
Adott egy Tp-link router. Múlthét szerdán vettem vadonat újan. Be dugtam az adapterét a router-be, és azóta ilyen vékony sípolós hangot ad ki. Néha enyhül, néha hangosodik, néha meg megáll. De kezd az idegemre menni. Ez mindig ilyen marad, vagy ha veszek egy új adaptert, akkor megszűnik? Igen az adapterből jön a hang, onnan hallom. Vadonat új a adapter is, szoval nem értem mitől lehet... Lehet valahogy orvosolni, hogy ne sípoljon? Köszi a válaszokat.

2016. márc. 30. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs összeragasztva/összeforrasztva a adapter háza, hanem csak csavarozva van, akkor szét tudod szedni, és valamelyik alkatrész nem megfelelő lerögzítése miatti berezgése okozza a sipolást, ami ragasztó rákenésével orvosolható.
2016. márc. 30. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a rögzítés a probléma. Nem csörög, hanem sípol, és ha közel rakom a fülem, akkor hallani, hogy megy benne az áram. Más megoldás esetleg?
2016. márc. 30. 17:23
 3/9 Zzzoli ***** válasza:
Kapcsolóüzemű táp van benne. A nagyfrekis trafó sípol benne valószínűleg, annak a feriitmagja, vagy más induktivitás. Nem kapott gyárilag elég epoxi- vinilésztergyantát összerakáskor.
2016. márc. 30. 18:43
 4/9 Zzzoli ***** válasza:
Ferritmagja, akartam írni.
2016. márc. 30. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:
És lehet házilág javítani, vagy venni kell egy újat?
2016. márc. 30. 19:27
 6/9 vatafak ***** válasza:
ha új akkor garis nem? ingyen kéne javítaniuk v cserélni
2016. márc. 31. 06:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Elvileg van rá 1 év garancia. Majd felhívom őket.
2016. ápr. 2. 11:42
 8/9 anonim válasza:

Mi lett vele ha szabad érdeklődnöm, nálunk is ez a helyzet.

Idegesítő magas hangon zúg.

2016. aug. 26. 20:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Semmi igazából. Zúg néha hangosabb néha halkabb...
2016. aug. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!