Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nea tabletem...

Hogyan lehet nea tabletem képernyőjét a tv-men megjeleníteni?

Figyelt kérdés

Van egy ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (9022x) tabletem és szeretném a YouTube videókat és ehhez hasonló dolgokat, például játékokat nagyban a TV-men (Samsung led tv de nem smart) nézni. Hogyan lehetséges ez? Olvastam egy pár dolgot de lány vagyok és nem tudok ezeken kiigazodni!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2016. márc. 29. 20:11
 1/5 A kérdező kommentje:

Közben látom, hogy véletlenül egybeírtam a dolgokat szóval helyesebben így hangzik a kérdésem:

Hogyan lehetne a tabletem képernyőjét a tv-men megjeleníteni?

Elnézést az elírásért!

2016. márc. 29. 20:15
 2/5 anonim válasza:

Hali! Valszeg erre is szükséged lehet.

[link]

meg még erre is.

[link]

Sok sikert hozzá elöször nézd meg a TV-n van e HDMI csatlakozó, a tableten biztosan micro usb van nem biztos hogy az alcatellel jó lehet próbáld meg.

2016. márc. 29. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

"TV be vagy kimenet -Nincs"

2016. márc. 29. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
2016. márc. 29. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Kedves második! Igen azt tudom, hogy tv be vagy kimenet nincs mert az azt jelenti, hogy vannak olyan tabletek amelyeken van alapból hdmi csatlakozó! Ezen nincs tehát ilyen csatlakozó de előfordulhat, hogy megoldható micro usb csatlakozó használatával!

2016. márc. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!