Digi tv antennámat, szakember nélkül, hogyan tudnám áthelyezni egy másik lakásba? Konkrétan a szerelésre, beállításra gondolok. Megoldható?
Én vagyok az aki mondta hogy híj olyant aki ért hozzá.
Azt írtad hogy nő vagy.
Én már csináltam parabola áthelyezést mert költöztünk,tehát tudom hogy mivel jár.Először a parabola tartóját,a pipát kell valami stabil fix helyre felfúrni,rögzíteni.
Ezután rászereled a lavórt,de ne szorítsd meg nagyon.Következik a parabola és a beltéri egység összekábelezése.Ha ez megvan akkor bekapcsolod a beltérit,bemész a beállítások menüpontba,ott megkeresed az antennabeállítást,azon belül pedig az Intelsat 10-02-es műholdat.hagyd azon,menj ki a lavórhoz és addig mozgasd amíg a jelcsík a legmagasabb lesz.Kb.75-80 százalék legyen.DE vigyázz nagyon nagy türelem kell hozzá.
De ha sikerült akkor rögzítsd a parabolát a csavarokkal.Kb.ennyi,utána nézd meg hogy bejönnek-e a catornák,ha nem akkor indítsd újra a keresőt.
Örülök hogy megfogadtad a tanácsomat és hívtál valakit.
Nem azt mondom hogy nem lehet megcsinálni de nagyon macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!