Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom újratelepíteni a...

Hogyan tudom újratelepíteni a laptopom?

Figyelt kérdés

Egy win 8-as rendszer van a gepen, még a haverom csinalta meg, de ennek mar vagy 2 eve es most fullon vagyok virussal, remegnek az ikonok, nem mukodik a bongeszo stb. Elso lepes: hogy/hol/hogyan kell torolni a jelenlegi, bekrepalt op. rendszert?

Ha ez megvan jonnek a tovabbi kerdesek :)

2016. márc. 28. 23:09
 1/8 anonim válasza:
Szia! Először is ments le mindent. Én a Windows telepítővel való teljes merevlemez formázást javaslom.
2016. márc. 29. 00:42
 2/8 vatafak ***** válasza:
a lementéssel ez esetben az a baj h a vírust is lementheted és szépen visszamászik mikor újrateszed a rendszert. vírusirtás nem segített?
2016. márc. 29. 07:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a CD rögtön telepíteni akarja a win8-at és nem nutom hol kell formazni.
2016. márc. 29. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A gép is le tudja formatálni a winchestert. Bár nálam a telepítő felajánlja, hogy akarok-e formatálni.
2016. márc. 29. 10:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Elkezdtem telepíteni az új rendszert, viszont vinyót nem formaztam.
2016. márc. 29. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom leformazni :(
2016. márc. 29. 13:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Formaztam, mar csak at kene alakitanom az egyik lemezt GPT formatumra.
2016. márc. 29. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam! :)
2016. márc. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!