VR-okra érdemes költeni?
rajtad kívül ki tudja, hogy megéri-e neked?
nagyjából tudható, hogy mennyit kell kiadni erre, neked pedig mérlegelned kell, hogy megéri-e neked a minimálbér x szeresét ilyen szórakozásra költeni
Pénzem nekem is lenne rá, sőt, egy 500-600 ezres gépre is, ami meghajtja. De, akárhányszor bele gondolok, hogy kiadjam egy kocsi árát, nyelek egy nagyot, és inkább elszórakozok a Gear VR-al. Az olcsóbb volt :-)
Egyébként a HTC Vive mellett voksolnék, szerintem jelenleg az képviseli a csúcsot. A térbeni mozgás lehetősége verhetetlen lehet. De, én már csak azért is várok, mert jelenleg nincs olyan tartalom ami elnyerte teljes mértékben a tetszésemet. Egy igazi killer app még hiányzik, de nagyon remélem, hogy sikeres lesz a tech, és a játékfejlesztők is gőzerővel fognak dolgozni azon, hogy tényleg befusson.
igen
ajánlom a thevr és thevr tech csatornát ha érdekel, ott elmondanak mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!