Karesz781 kérdése:
Autó távirányítójának olyan kicsi a hatósugara hogy csak közelről nyit vagy zár hogyan lehet növelni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 18:18
1/13 anonim válasza:
Próbálj meg elemet cserélni benne.
2/13 anonim válasza:
Nyomd a fejedhez, amikor megnyomod a gombot. (és ez nem vicc)
3/13 anonim válasza:
tenyleg igy van. nyomd a fejedhez.
4/13 anonim válasza:
" nyomd a fejedhez". Én olyat is hallottam hogy balkézzel fogd meg és szépen finoman egy szűzlány nunijához háromszor érintsd hozzá. Majd három éjszakára akaszd ki a kamrába a fokhagymás kolbászokhoz és megfog javulni.
5/13 A kérdező kommentje:
Húú de viccesek vagytok
2016. márc. 26. 11:27
6/13 veterán vas válasza:
Nehogy már a fejedhez tartsd!
Összekeveri az agyhullámokat, és kitágítja a pupillákat.
Mondom a tutit:
Állj háttal az autónak (pontosan 13 méterre) vedd a szádba a távirányítót, kulcsold imára két kezedet és közben harapj rá a gombra!
Vagy kinyílik, vagy nem. :D
7/13 anonim válasza:
Amit 1.-nek írtam megcsináltad már?
9/13 A kérdező kommentje:
Elemet már cseréltem ,én így vettem a kocsit és az volt az első hogy elemet cserélek
2016. márc. 26. 15:21
10/13 anonim válasza:
Még az a szerencse hogy amit utoljára leírtál semmit nem tudunk meg belőle. De azért elvárod hogy segítsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!