Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok feliratot adni...

Hogyan tudok feliratot adni egy filmhez?

Figyelt kérdés
letöltöttem egy fimet és külön a feliratot hozzá de nem tudom hogy hogyan adjam hozzá! lehet hogy ultra béna vagyok de ez van! kösz a segítséget előre is! pusz
2010. ápr. 4. 13:10
 1/1 anonim válasza:
A filmfájl és a feliratfájl nevének egyeznie kell egymással. Lehetőleg legyenek egy mappában. Ha ez megvan, akkor elindíthatod a filmet pölö mediaplayerclassicban vagy vlc media playerban és ott lesz a felirat is a film alatt. Azért nézd meg, hogy a felirat ugyanahhoz a realeshez legyen, mert ha nem, akkor elcsúszhat. A sima vindóz média pléjer nem játsza a feliratot.
2010. ápr. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!