Miért tűnik el a tálcámról a hangszabályzó, wifi és egyéb ilyen ikonok és miért áll le minden videó/film/sorozat az első 6 percben? Bővebben lent
Figyelt kérdés
4-5 hónapja van meg ez a laptopom és egyből a Windows 10 lett rátelepítve. Az első 2 hónapban nem volt semmi ilyesmi problémám, de az egyik kikapcsolásnál majd bekapcsolásnál eltűnt a hangszabályzó,a wifi ikon és ilyenek. Nem tudtam, hogy mi lehet a probléma és nem is értettem, hogy most mi történt. YouTube-on elkezdtem nézni egy videót, teljesen normálisan volt hang meg minden csak nem tudtam szabályozni, majd 6 perc elteltével a videó megállt. Először azt hittem, hogy véletlenül megállítottam vagy valami, de nem mivel teljesen normálisan az volt beállítva, ahogy le szokta játszani. Ezek után egyből szóltam anyumnak, hogy csináljunk már valamit, mert ez így nagyon nem jó. Anyum mondta, hogy kapcsoljam ki, majd kapcsoljam be. Ez helyrehozta. 3-4 hétre rá megint ugyanez történt, eljátszottam ugyanezt a ceremóniát. 3 hét múlva megint, de akkor már hiába kapcsoltam be újra, nem változott semmi. 3-4 napot vártam és helyrejött, viszont mostmár megint ugyanez van, csakhogy 2 hete várok arra, hogy jó legyen de semmi... Kérek valakit, aki ért ehhez az írja le hogy mi lehet a baj vagy hogy mi a teendő, mert nagyon fontos lenne. Remélem, hogy érthetően írtam le mindent.2016. márc. 24. 11:25
1/1 anonim válasza:
Vagy vírusos a géped (védelem van rajta?), vagy pedig nincsenek fent a szükséges driverek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!