Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Photoshop-ban hogy kell a...

Photoshop-ban hogy kell a nyelvet átállítani?

Figyelt kérdés
Magyarul van nekem meg a photoshop, de én angolul szeretném mit csináljak? tudom hogy ha átinstallálom át lehet állítani a nyelvet, de nincs más lehetóség? Leécci segítsetek.

2016. márc. 19. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

ui.:a zárójelt töröld természetesen a linkből

2016. márc. 19. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

www67

. zippyshare

. com

/v/JYtXKhmc/file

. html

az előző link nem j valamiért, de talán ez..a k@rva gyk nem engedi sehogy se elküldeni

2016. márc. 19. 15:53
 3/3 Drone007 válasza:

Nekem is volt ilyen gondom, ezért leírom, hátha valakinek még jól jön (ha neked már megvan):

Megkeresed a Ps telepítési mappájában a nyelvi részt:

Windowson Program Files/Adobe/Adobe Photoshop <verzió...>/Locales/hu_HU/Support Files/

Itt lennie kell egy tw10428.dat filenak. Ezt töröld (vagy ha biztosra akarsz menni nevezd át .bak-ra), és a Ps visszaáll eredeti (angol) nyelvre.

2016. márc. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!