Kindle Paperwhite olvasóhoz érdemes tokot venni?
Figyelt kérdés
Olvasót akarok venni, és nem tudom, érdemes-e rögtön tokot is venni hozzá. Kényelmesebb úgy olvasni, vagy csak nehezebb lesz tőle?2016. márc. 14. 19:09
1/9 anonim válasza:
Ugyan nem paperwhite-om van, de szerintem mindenképp érdemes. Otthon még csak-csak használható anélkül is, de ha vinnéd valahova, muszáj a tok. Ha normálisan szoktál könyvet olvasni, akkor kényelmesebb tokkal, ha az a fajta vagy, aki minden könyvet félbehajtogat, akkor ellehetsz épp nélküle is. De nem egy nagy kiadás igazából, szóval ajánlom. :)
2/9 A kérdező kommentje:
És a súlyát nem növeli lényegesen?
2016. márc. 14. 19:20
3/9 anonim válasza:
Én itthon tok nélkül olvasok rajta mert kényelmesebb, de a házból csak tokban viszem ki, sőt itthon is abban tárolom
4/9 A kérdező kommentje:
Sérülékenyebb a képernyője, mint egy telefoné? Csak mert azokhoz sem vettem soha tokot, és semmi bajuk nem volt. A táskám tele van cipzáros zsebekkel, jutna külön rész a kindle-nek is.
2016. márc. 14. 19:34
5/9 A kérdező kommentje:
Meg akkor elég a sima védőtok, amibe belecsúsztatom, amikor épp nem használom. Nem kell a mágneses-kapcsolós állandó tok.
2016. márc. 14. 19:38
6/9 anonim válasza:
De ez nagyobb, és a táskádban hordod. 1000ft rá egy tok, szerintem annyit kibír a tálcád, és jobb félni mint megijedni
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor körülnézek még, mert ahol a kindle-t árulják, ott 8-10 ezer forintok a tokok.
2016. márc. 15. 12:37
8/9 anonim válasza:
Ez pl 2000ft:
de kínából rendelve rendeset is kapsz ennyiért, amit kindle-re gyártottak, és a mágneszár is működik
9/9 anonim válasza:
Ha még aktuális, elárulom, hogy én nagyon védem a készülékeimet (rendszeresen fürösztöm őket tejben-vajban), de a Kindle Paperwhite-omhoz nincs tokom. Abszolút nem sérülékeny, nem kell félteni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!