Ilyen alkatrészt lehet külön kapni laptophoz?
Figyelt kérdés
Ez az a rész, ahova be lehet dugni a mikrofont, jack dugót, meg egy usb-t. Azért kérdezem, mert a jack dugós része már régóta rossz, a bal oldal egyáltalán nem szól semmilyen fülhallgatóval, szervizben viszont ránézés nélkül azt mondták, hogy az egész alaplapot cserélni kell akkor. De most, hogy szétszedtem, nekem különálló alkatrésznek tűnik. Lehet ilyet valahol kapni? Asus K53TA laptophoz.
2016. márc. 13. 19:54
1/4 anonim válasza:
Keress egy szolidabb szervizt, akik javítással is foglalkoznak, nem egy modulcserélős fiókot.
2/4 A kérdező kommentje:
2-ben is voltam, az egyiknek a képet is megmutattam, azt se tudta mi ez. Azért kérdezem, hogy itt hátha tudja valaki, hogy mi ez, mert a nevét én se tudom, de netről hátha tudnék rendelni.
2016. márc. 13. 20:10
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél!
2016. márc. 13. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!