Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Zenére 2.1-es hangfal?

Zenére 2.1-es hangfal?

Figyelt kérdés
Milyen hangfal szettre lenne érdemes beruházni 20-30ezer körül? Fontos hogy árához képest minőségi hangot adjon és a basszus...a basszus. A basszusa pedig "durva" legyen :D

#zene #hangfal #hangszóró #minőségi hangzás
2016. márc. 11. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ha durva basszust akarsz, akkor ez.

[link]

Ez benne van a keretben, ár/értékben nagyon jó.

[link]

Ez pedig az igazi minőségi hangzás, én tuti ezt venném, ha 2.1-et keresnék.

2016. márc. 11. 17:38
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha durva basszust akarsz, akkor tényleg megéri kicsit többet áldozni rá, és venni egy Z623-mat. Ez olyan, hogy egyszer megveszed, és nem lesz semmi okod leváltani. Nekem minden igényemnek megfelel, tud szolidan szólni, de tud úgy is, hogy a szomszéd utcában is hallják. Én még 30-ért vettem, nagyon jó vétel volt.

De más, olcsóbb Logitech-kel sem tudsz nagyon mellényúlni.

2016. márc. 12. 10:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Wáo..rendben, köszi a válaszokat:)
2016. márc. 13. 19:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj (lehet alaptalanul) hogy ezek a Genius, Logitech és társai nekem olyan "gagyinak" tünnek...Valahogy nem tudom párosítani a minőségi hangzást ezekkel a márkákkal :S
2016. márc. 13. 19:04
 5/16 anonim ***** válasza:
A minősègi hangzás a harman\kardon, a logitech basszusa viszont brutális. A harman is szèt tudja csapni a szobát, de az valami elkèpesztően jól szól.
2016. márc. 13. 20:08
 6/16 anonim ***** válasza:

A Logitech sosem volt gagyi, a Geniusokkal viszont szoktak problémák lenni. A hangerőszabályzója rengetegnek elromlik, és a hangzásuk sem hasonlítható a fentiekhez.

Nekem van egy 6-7 éves 2.1-es Logitechem, még mindig tökéletesen működik, és ahhoz képest, hogy anno kb. 10 ezerbe került, szépen szól.

De most, hogy belegondolok, eddig még sosem ment tönkre Logitech termékem, Razerből viszont csak az egérpadom volt, amit nem kellett visszaküldenem.

2016. márc. 14. 07:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Szóval akkor egy minőségi(bb) Logitech jobban megéri mint egy (hasonló árkategóriájú) Genius? Akár minőségbe akár élettartamilag? Vagy érdemesebb lenne picit többet költeni és beruházni egy igazán minőségi hangzásba?
2016. márc. 16. 15:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Nézd, ezt neked kell tudni, mennyit akarsz költeni. Veszel egy régebbi stereo erősítőt és két hangfalat hozzá, különb hangzást fogsz kapni, ezt innen borítékolom.

A komolyabb 2.1-es rendszerek alja az a harman/kardon, amit mutattam, a képeken nem látszik, mennyire apró kis szettről van szó, nagyon könnyen elrejthető, fel sem tűnik senkinek, mi van ott, de amit szól, az hihetetlen.

A logitech leviszi a fejed, olyan basszusa van, viszont hatalmas a maga nemében.

A Bose Acoustimass 2.1 egy jó stereo erősítővel a házat lebontja, de csak a hangfal kerül 400 dollárba.

2016. márc. 16. 16:24
 9/16 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a linkelt Harman/Kardonnak első ránézésre 2 fajta hangszórója van...Egy kicsi (valószinűleg magas) és a nagy a basszus...Szoval a közép hiányzik(?)...És igen..panaszkodtak is hogy hiányos a középtartomány.

Igen, az lenne az optimális (hangzás minőség szempontból) ha külön vennék minőségi passzív hangfalpárt majd hozzá egy duva erőlködőt de az megint...macera...Szoval maradok a Lodzsiteknél akkor.

Köszi a válaszokat :)

2016. márc. 16. 22:13
 10/16 anonim ***** válasza:
A nincs középtartomány relatív nagyon, mert a logitechnek sincs, csak ott annyira erős a mély, hogy mindent elnyom, így az minőségi kifinomult hangzásnak nem nevezhető. Ha neked a basszus a lényeg, akkor a z623 neked való.
2016. márc. 16. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!