WIFI repeater kérdés?
Figyelt kérdés
Vettem egy WIFI repeatert, amit egy informatikus srác be is állított nekem, mivel én magam nem tudtam, mert az IP címet sosem találta meg a böngésző, amit megadtak hozzá.
A lényeg az, hogy kb egy hónapig működött, ami alatt az értem, hogy mind a laptopom, mind a mobilom rá tudott csatlakozni, és használni.
Pár napja azonban az egyik pillanatról a másikra a telefonom nem tud az IP címéhez csatlakozni, legalábbis ezt írja ki, és hiába érzékeli a jelét, nem csatlakozik rá. A laptopon viszont továbbra is megy.
Mit tehetnék?? Jelenleg nem tudok informatikust hívni... ráadásul jó lenne nélküle megoldani.
Köszönöm!!!!
2016. márc. 5. 18:46
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Kérd egy másik szakértő segítségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!