Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy jobb minőségű zseblámpát...

Egy jobb minőségű zseblámpát (vagy fej) szeretnék vásárolni olyan 10 ezer forint körüli árfekvésben. Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ki mit ajánl?

Figyelt kérdés
Édesapámnak lenne ajándékba. Sokat horgászik így sokat is jár sötétben. Nagy fényerejű, nagy fényterítésű lámpát szeretnék. Akár zseb vagy akár fejlámpa szóba jöhet.
2016. márc. 5. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb. a januári aldi újságban volt ilyen lámpa 5000-ért, érdemes elmenni(akár többe is) megnézni, hogy van-e még. 10W cree led, nagyon jó fénye van, 3év gar.

[link]

Hétfőtől a lidlben töltő(3 év gar.) 3000ft, és akku (2 csomag C méretű kell) 1200ft/cs. kapható.

2016. márc. 5. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ár/érték arányban ilyesmi lámpák a legjobbak:

[link]

Hasonló van nekem is, és maximálisan elégetett vagyok vele.

2016. márc. 5. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy pecázáshoz okvetlenül fotonhajtóműre lenne szükség, fontosabbnak tartom a tartós, akár több órás üzemet. Mondjuk nem vagyok horgász, ki tudja.
2016. márc. 5. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
2016. márc. 5. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!