Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen Kamerás drónt javasoltok?

Milyen Kamerás drónt javasoltok?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami élőképes (FPV) és lehetőleg HD. Max 55.000Ft-ig. Hatótáv nem, de a kép minőssége számít.
2016. márc. 4. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Azon túl, hogy adtál egy magyar forint keretet, megtennéd, hogy szétnézel itt?

[link]

NEm fogod megúszni, hogy megmondd, mit is akarsz valójában. Választhatsz színre, felbontásra, teéjesítményre, még propellerek számára is.

De engedd meg, hogy ne mi döntsünk helyetted.

És engedd meg, hogy megmondjam, dilisnek tartok mindenkit, aki nem kínából hozatja az elektronikát. Féláron.

2016. márc. 4. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Hallotam, és láttam aki onnan hozatott elektronikát. 30 nap alattsikeresen megérkezett, és elég "rossz volt". Tapasztalatok alapján kérdeztem. Kinek mi, és kinek mi nem tetszett.
2016. márc. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!