Hol láthatom összesítve, hogy mely oldalaknak vagy szolgáltatóknak van megadva az emailcímem?
Figyelt kérdés
Új emailcímem van, és szeretném a nem spam-et küldő oldalaknak megadni az újat. Ezért szeretném tudni, hogy miknek adtam meg anno. Olyanokra gondolok, mint facebook, apple ID stb...2016. febr. 27. 11:45
2/7 anonim válasza:
Ezt neked kell kemény agyi munkával összevadászni a régi email fiókodban turkálva. Senki nem tartja nyilván, hogy egy mókuska hová regisztrált (még szép)
3/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Pedig azt hittem esetleg van egy lista az összes kapott email küldőjéről valahol.
2016. febr. 27. 17:27
4/7 anonim válasza:
"egy lista az összes kapott email küldőjéről"
De hát erről beszéltünk. Ott van a régi email fiókodban. Az nincs eléggé egy helyen összeszedve?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy nem érted. Több száz helyről is lehet el mail-jeim. Nem tudom görgetéssel szűrögetni hogy melyiket számoltam már.
2016. febr. 28. 10:48
6/7 anonim válasza:
Nem kell görgetni.
Ha beregisztrálsz valahova akkor felírod.
A levelezőprogramokban általában van mappa vagy címke lehetőség.
Én csináltam egy olyat hogy "Regisztráció". Ha ilyet kell keresnem mint neked most, egy kattintás és ott van minden egy helyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez tök jó megminden. De erre 10 év gyerekként még nem gondoltam <3
Pont nem érdekel hogy te megtalálnád. Nekem így kell megtalálni.
2016. febr. 28. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!