Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gyenge internet! (kifejtem lent)?

Gyenge internet! (kifejtem lent)?

Figyelt kérdés

szolgáltató:pr telecom

rendeltem 2 évvel ezelőtt tőlük csomagot egy tv-m volt akkor! én leágaztattam két felé mivel lett 2 tv-m rá fél évre körülbelül nem is volt semmi probléma addig ameddig a héten csomagot nem váltottam a 10mb os internet helyett lett 60mb-os a probléma az hogy a speedtest 60mb/s et mér de csak azzal a feltétellel ha a leágazást(amit én kötöttem a rendszerben) az elosztónál kitekerem! ha ezt nem teszem meg akkor nevetséges 0.5mb/s et mér néha jobbat

a régi internettel nem volt gond. Hivatalosan 1 ponton van tvm

2016. febr. 26. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
mekkora a csillapítása az elágazásnak?
2016. febr. 26. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Digitális a mostani,de az előző nem tán analóg volt még?
2016. febr. 26. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Elágazó cserélendő nagyobb sávszélességűre.
2016. febr. 26. 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
azt hol tudom megnézni h mekkora a csillapítása az elágazandónak? igen digitális lett! pontossan mit kell cserélnem? az elosztót? régebben mikor voltelőfizetésünk a prnél akkor 3 tv volt+ internet és ami az internethez ágazott le abban volt 1 kis 3-4 centis kütyü az esetleg segítene? mi annak a neve? hogy kérjem a boltban? pr telecom 4000ft ért jönne ki megcsinálni ezért csináltam magam mert összesen megvolt 500 ftból igy ahogy én csináltam kábelem volt itthon csak elosztót kelett vennem azért döntöttem igy h én csinálom
2016. febr. 26. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ajajjj.

Inkább bízd szakemberre!-ez már "nem az a kategória",hogy bemegyünk a boltba,és pár százasért veszünk elosztót,vagy megblankoljuk a koaxot.és ősszesodorjuk...

Én úgy csinálnám,hogy a "fő" tv digit lenne,a másikon analóg-egy megfelelő boxszal.

2016. febr. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!