Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen nyomtatot ajanlotok?

Milyen nyomtatot ajanlotok?

Figyelt kérdés
20-25 ezer ft-ert milyen nyomtatot vegyek? Neha kene nyomtatni fekete feheret, wifis legyen es az ujratoltes ne legyen annyira sok.

2016. febr. 23. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:

" ujratoltes ne legyen annyira sok." - Hát pedig agyártóknak pont az a bolt - nem az olcsó nyomtató eladása.

Használhatsz utángyártott patront, de vagy fogadja el a gép, vagy pár csere után tönkre vágja.

Én pár hete ilyent vettem, mert a HP-m megadta magát:

[link]

METRÓ-ban 16 000 Ft volt.

Az eddigiek alapján jó választásnak tűnik.

Gyári patron van már hozzá 3600 Ft-ért. ( Kb. 180 fekete-fehér oldalra elég.)

Xl-es gyári ( 400 oldal!) 4900 Ft-ért.

2016. febr. 23. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a HP-t nem ajánlom, mert nincs olcsó utángyártott patron. A Canon-hoz szokott lenni. Legjobb ha kinézel néhányat, ami első ránézésre megtetszik és megnézed a patron árakat. Használhatod pl az arukereso.hu vagy az olcsobbat.hu oldalt nyomtató keresésre.
2016. febr. 23. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:

"Neha kene nyomtatni fekete feheret"

Eleve csak lézer jöhet szóba, mert a nem rendszer használat miatt a fúvókák be fognak száradni és az újratöltés lesz a legkisebb bajod, veheted az új patront.

[link]

2016. febr. 24. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:

"mert a nem rendszer használat miatt a fúvókák be fognak száradni"

Ez nem igaz.

Évtizedek óta van nyomtatóm itthon ( igaz, eleinte még mátrix). Ami most meghalt HP. az kb. 5 éve volt meg.

Volt, hogy 2-3 hónapig nem nyomtattam semmit - soha sem száradtak be a fúvókák. De ha csak hetente kinyomtat pár sort, akkor már biztos elkerülheti ezt a problémát.

Amit te ajánlottál, az kb a duplájába kerül annak, amit én ajánlottam, és a nyomtatáson kívül semmit sem tud ( nem scannel, nem másol, nincs kétoldalas nyomtatás).

Az igaz, hogy az utángyártott toner olcsó hozzá, de az utángyártott toner nagyobb szerintem lutri mint a fúvóka esetleges beszáradása.

A gyári toner pedig kb. 16 000 Ft( vagy drágább)

[link]

Igaz, a kapacitása is több.

Mindent összevetve lehet jó választás a Te ajánlatod is, ha nem gond a magasabb ár, és a minimális funkció.

2016. febr. 24. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyomtatásra egy lézer sokkal gazdaságosabb és kb semmi nem tud benne elromlani, az utángyártott toner 10 000 ft bele, amivel kb 2500 oldal nyomtatható, ellenben egy tintasugarassal. Persze, kevesebb a funkció, annyit tud, hogy wifis és nyomtat, de gazdaságosabban üzemeltethető, gyári patront nem fog venni a tintásba sem, mert nagyon drága.

Egyszer a lézeres toner is tölthető, ez kb 7000 ft.

2016. febr. 24. 15:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Szóval amit linkeltek lézeres nyomtató szerintetek megéri?
2016. febr. 24. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha csak nyomtatni akarsz, akkor igen - ha bevállalod az olcsó utángyártott tonert, vagy ha képes vagy időnként kb. annyit kiadni eredeti tonerre, mint amennyiért egy új nyomtatót kapsz.

Az biztos, hogy a fajlagos laponkénti nyomtatási költsége alacsonyabb, mint egy tintasugarasé - cserébe nem scannel, nem másol, nem nyomtat kétoldalasan.

2016. febr. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!