Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Android 6. 0-n lehet telepíten...

Android 6. 0-n lehet telepíteni alkalmazásokat a memóriakártyára?

Figyelt kérdés

vagy csak az alkalmazáshoz tartozó pl Fifa 16 esetén van egy kb 100-200 MB-s fájl és ehhez egy pár GB-s obb.. szóval na. el tudná ezt valaki magyarázni normálisan ?

hogy működik ez ?

2016. febr. 22. 16:33
 1/4 anonim válasza:
erre en is kivancsi vagyok, mert eddig csak olyat tudtam hogy letolteni es atteni az sd kartyara, de hogy rogton az sd kartyara toltse le olyat nem tudtam
2016. febr. 22. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:
mondjuk itt áttevés alatt mit értesz ? Rendesen átteszi az appot egészében úgy, hogy 1 MB töredék nem marad az alapon ?
2016. febr. 22. 16:40
 3/4 anonim válasza:
az alkalmazasok menuben van olyan, ha ramesz egyikre hogy tegye at sd kartyara. de nem mindegyiket lehet atteni, a gyari programokat pl. egyiket se lehet atmozgatni.
2016. febr. 22. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
és ilyet át lehet tenni mint pl a VLC vagy ilyesmi ami google playből szedett ?
2016. febr. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!