Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Aktív hangfal -Tescos gyártmán...

Aktív hangfal -Tescos gyártmány - usb-ről táplált - mi véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Most az egy dolog h Tesco gyártmány, azt látom ráírva h 2,5 W ERP, de az a része izgatna, hogy USB-ről ő tud annyit szedni magának, hogy azért hangja is legyen? vajon hány dB-es egy ilyen 2.1-es szett?

Tudom én is h gagyi, nem ez a kérdés, de azért kéne, mert fontos h laptopról működjön és ne kelljen hozzá más külső áramforrás.

Véleményetek?

2016. febr. 21. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Arra jó, hogy csörögjön valami, csodát ne várj tőle. Minőséget és hangerőt főleg ne.
2016. febr. 21. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:

igen oké, de a hangerő alatt kb mit értesz? ez a bizonyos 2,5 W se igazán érthető számomra, ugye ha jól tudom, az USB eleve leszabályozza magának, és 0,5 A-nél többet nem is enged ki.

viszont hallottam olyan véleményeket is, hogy 1 W-tal is csodát, azaz viszonylag nagy hangerőt lehet produkálni, így akkor elbizonytalanodtam. sajnos nem lehet ott kipróbálni, de másképp nem tudom meg az tuti.

2016. febr. 22. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb otthonra, a gép előtt ülve elég.
2016. febr. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!