Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a billentyűzet...

Martasjerg kérdése:

Hogyan lehetne a billentyűzet gombjait felcserélni?

Figyelt kérdés
az lenne a problémám hogy a billentyűzetemen a : w a s d billentyűk fel vannak cserélődve a nyíl billentyűkkel!! hogyan lehetne ezeket visza fel cserélni ??? met így az írás az lehetetlen!

2016. febr. 18. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy bennem van a hiba, de elsőre megértettem mire gondol a kérdés feltevője, semmi sallang nélkül megírtam a választ és ami még lényegesebb, elsőre megértette a kérdező és alkalmazni is tudta.

De lehet hogy ez a véletlenek találkozása és a rideg valóság pedig a kedves Szirty kollégában testesül meg.

:)

Ezúton kérem a kérdezőket, nagyon pontosan fogalmazzanak mert valaki figyel és kegyetlenül lecsap ha hibáznak.

2016. febr. 20. 19:17
 12/14 Szirty ***** válasza:

Arra írok amit leírt, nem arra amit feltételezhetően gondol. Pont azért, hogy tanuljon belőle.

Tudom hogy nem fog, az már nem rajtam múlik, de sajnos ez van.

"Mindegy mit írt volna, lett volna rá félremagyarázat úgy gondolom. "

Azt gondolsz amit akarsz. Ha érdekel én mit gondolok megkérdezed (nyilván nem fogod) Vajon miért?... :-)

2016. febr. 20. 21:01
 13/14 A kérdező kommentje:
jolvan hagyátok már abba rohadt zavaró menyetek privátba!!
2016. febr. 20. 23:25
 14/14 Szirty ***** válasza:
(engem is zavarnak a rosszul feltett kérdések :)
2016. febr. 21. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!