Milyen motor van a pl. Távirányítós autóban?
Remélem tudtok segíteni...A neve kellene annak a motornak amit például a távirányítós autókban találhatunk meg. Fizikára akarok előadást tartani, de ehhez szükségem lenne a nevére hogy a felépítését így hátha megtalálom... (mágneses mezőről tanulunk és ehhez a motorhoz is köze van)
Aki tud segíteni az írja le pls. /=
Az alábbi linken megtalálod az egyenáramú villanymotorok működési elvét, a felépítését.Szerintem egy komplett anyag fizikaórára, nyomtasd ki vagy írd le !
Ha kérdésed van írj, villanyszerelő vagyok és segítek !
.
Ha esetleg elmennél a könyvtárba a google és a gyakorikérdések csesztetése helyett, akkor nagyobb sikered lenne. Megdícsérne a könyvtárosnéni, és a fizikatanár is. Tudom hogy ez macerás, mert olvasni kell. De szerintem pont azért kaptad a feladatot, mert feltételezték rólad, hogy képes vagy ilyesmire. Ha nem, akkor elnézést kérek.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!