Reseteltem a tp-link rútermet és azóta azt írja hogy korlátozott hozzáférés. Mi a tehendő?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 23:54
1/5 anonim válasza:
Kidobod a francba, nekem ebből repeaterem van az is mindig ezt csinálja!
Frissítettem már firmware-t ki be csavargatom az antennákat. egy ideig jó aztán megint szar.
Ful szar az összes TPlink termék, ráadásul nem értem hogy az elektronika miért nincs leárnyékolva faraday ráccsal a környező hullámok zavaró hatása miatt.
Csak bele van bszva az egész elektronika védetlenül egy műanyag dobozba
A technikai igényesség csúcsa...
2/5 A kérdező kommentje:
Rákötöttem a modem kábelt a gépbe és ott is azt írja hogy korlátozott futtattam egy diagnosztikát és azt írja hogy érvénytelen konfiguráció.
2016. febr. 14. 00:45
3/5 anonim válasza:
Internet jön belőle tehát tudsz azon keresztül weboldalakat nézni? Ha nem: lehet hogy a routeren volt beállítva az internet szolgáltatód által adott jelszó amit így újra be kell állítani (pl. PPPoE felhansználónév és jelszó). A régi wifi kapcsolati adatokat felejtesd el a géppel. Router újraindítást gondolom próbáltad
4/5 rollyka5 válasza:
Az elos valaszolo egy okoskodo csak ezt most leirom neked .... A Tp-Link a legjobb valasztas a dlink meg minden elbujhat mellette aki ert hozza azt vesz nekem sose volt bajom vele csak ep esz meg angoltudas kell a beallitasahoz a valaszom pedig hogy aramtalanitsd a modemet 25 masodpercre es utana probald meg ha nem segit akkor reset azt is kabelte egybol gepbe es modemtol fuggoen beirod a fix ipjet es bekonfigolod,hmost nem tudom szajbaragosan leirni ha nem megy irj privatban csak ne halgass az ilyen vegtelenul hozzaerto szakemberekre mert akkor annyi problemad lesz mint nekik
5/5 Zeusz89 válasza:
Új ruternél mindig a szolgáltatót kell hívni. Mondani cső vettem egy ujjal rútert mi a teendő! A központból lövik be nálam îgy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!