Ennél a kapcsolásnál a tekercs felöli GND hova csatlakozna mármint ha van 1db 4 kivezetéses tekercsem (ugyebár szekunder 2 primer 2)?
Ehhez olyan transzformátor kell, amelyet erre a +/- 20V-os tápra terveztek és a szekunder oldalon 3 kivezetése van.
A te cuccoddal ezt nem tudod megvalósítani, csapolás kellene a szekunder körre, amit szakszerűen csak újraterekcseléssel lehet megoldani.
Akkor csak +12V kell. (mehet felfelé egészen 14 V-ig)
A +12V-nak van egy "+" és egy "-" csatlakozása, de a kettő között 12V feszültség van. (nem +12 és -12)
Tudni kellene a motor és a trafó teljesítményét is, anélkül nem megy a dolog...
Értem nos hát a villanymotor-on sajnos nem találtam semmiféle adat táblát én pedig csak annyit tudok róla biztosan hogy 12-voltról 2ah-s akkuról működött szépen.
A trafóról annyit tudok hogy egy régi talán junoszt TV-ből származik de semmilyen infót nem tudok róla csak hogy hálózati fesz.-ről letranszformál 19,4 voltra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!