Milyen notebookot válasszak?
Figyelt kérdés
Notebook vásárlás előtt állok, de bizonytalan vagyok a választásban. Mivel ősszel kezdtem a főiskolát,olyan eszközre lenne szükségem, ami nem túl nehéz(max. 1,5kg), könnyen hordozható. Egyszerű dolgokra szeretném használni, úgy mint internetezés, office dokumentumok kezelése, videóhívás. A kamera és a bővíthető memória volna továbbá fontos. Árilag a 100-120 ezer lenne a felső határ. Milyen készülékeket tudnátok ajánlani/milyen tapasztalataitok vannak? Előre is köszönöm a segítséget! :)2016. febr. 9. 12:23
1/1 anonim válasza:
Szia:) én én ezt a notebook-ot ajánlom, mivel ár érték arányban elég kedvező és még is sok mindenre használható. Kellően gyors, de ettől függetlenül te is bővítheted benne a memóriát! Itt az árukeresős link:
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!