A barátomtól kaptam egy nagyon érdekes dokumentumot, milyen programmal tudnám megnyítani, letölteni?
Talán segítene, ha leírnád a dokumentum típusát. Mi a fájlnév kiterjesztése?
Esetleg nem lenne ördögtől való gondolat, hogy a barátodat, akitől kaptad, megkérdezed, hogy mivel lehet megnyitni.
Mit és honnan akarsz "letölteni", ha már megkaptad a dokumentumot?
Egy ilyen kérdés alapján kétséges, hogy te bármit felfognál abból a "nagyon érdekes" dokumentumból.
:-)
Fwd: FW: Fwd: UTAZZ!- ezen jött, a dokumentum tipusa: firefox , HTML document. Bemutatja a világ országainak nagyobb városait. A város nevére kattintva meg kellene nyiljon. A barátom az Outlook -a megnyította de én azt nem tudom telepíteni objektiv okokbol kifolyólag. Kell lenni más megoldásnak is sztem.
Szirty -nek : nem xoptatás, ha akarsz és tudsz segíts, ha nem , ne izléstelenkedj.
HTML-t bármelyik böngésző megnyitja.
De ha rákattintasz, és nem nyitja meg automatikusan, akkor fel fogja ajánlani, hogy melyik programmal nyissa meg.
Böngésződ biztos van, különben ide sem tudnál írni.
"Szirty -nek : nem xoptatás, ha akarsz és tudsz segíts, ha nem , ne izléstelenkedj."
Hogyan segíthetnék ha azt sem tudod mit akarsz kérdezni?
Tehát az a kérdésed, hogy van egy "valami" és azt mivel tudnád megnyitni?
Válaszoljak?
Valamivel!
"Bemutatja a világ országainak nagyobb városait"
Hagyd a francba, a többi nagyváros is pont olyan okádás, összehugyozott betondzsungel. Inkább menj el bicajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!