Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A barátomtól kaptam egy...

A barátomtól kaptam egy nagyon érdekes dokumentumot, milyen programmal tudnám megnyítani, letölteni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
milyen formátumú a fájl? Katt rá jobb egérgombbal, a lista legalján ott van hogy tulajdonságok és ezen belül megtalálod
2016. febr. 7. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Talán segítene, ha leírnád a dokumentum típusát. Mi a fájlnév kiterjesztése?

Esetleg nem lenne ördögtől való gondolat, hogy a barátodat, akitől kaptad, megkérdezed, hogy mivel lehet megnyitni.

Mit és honnan akarsz "letölteni", ha már megkaptad a dokumentumot?

Egy ilyen kérdés alapján kétséges, hogy te bármit felfognál abból a "nagyon érdekes" dokumentumból.

:-)

2016. febr. 7. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha a dokumentum kiterjesztese ".exe" akkor az biztos nagyon erdekes. En is ilyeneket kapok emailben gyakran. Ki is nyitom oket miutan kicsomagoltam, altalaban .zip-be vannak teve. Winzip, winrar vagy 7zip progi kell hozza.
2016. febr. 7. 13:59
 4/9 Szirty ***** válasza:
Xopatnak!
2016. febr. 7. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Fwd: FW: Fwd: UTAZZ!- ezen jött, a dokumentum tipusa: firefox , HTML document. Bemutatja a világ országainak nagyobb városait. A város nevére kattintva meg kellene nyiljon. A barátom az Outlook -a megnyította de én azt nem tudom telepíteni objektiv okokbol kifolyólag. Kell lenni más megoldásnak is sztem.

Szirty -nek : nem xoptatás, ha akarsz és tudsz segíts, ha nem , ne izléstelenkedj.

2016. febr. 7. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:

HTML-t bármelyik böngésző megnyitja.

De ha rákattintasz, és nem nyitja meg automatikusan, akkor fel fogja ajánlani, hogy melyik programmal nyissa meg.

Böngésződ biztos van, különben ide sem tudnál írni.

2016. febr. 7. 14:40
 7/9 Szirty ***** válasza:
100%

"Szirty -nek : nem xoptatás, ha akarsz és tudsz segíts, ha nem , ne izléstelenkedj."

Hogyan segíthetnék ha azt sem tudod mit akarsz kérdezni?

2016. febr. 7. 14:42
 8/9 Szirty ***** válasza:
100%

Tehát az a kérdésed, hogy van egy "valami" és azt mivel tudnád megnyitni?

Válaszoljak?

Valamivel!

2016. febr. 7. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:

"Bemutatja a világ országainak nagyobb városait"

Hagyd a francba, a többi nagyváros is pont olyan okádás, összehugyozott betondzsungel. Inkább menj el bicajozni.

2016. febr. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!