Mezy1000 kérdése:
Van valaki aki Veszprémbe lakik és elektrónikával foglalkozik?
Figyelt kérdés
Szívesen elcsevegnék vele. Új lakó vagyok és szeretnék információt kapni hasznos dolgokról.2016. febr. 4. 14:54
2/2 A kérdező kommentje:
Szia Zalika !
Mint írtam egy éve költöztem Veszprémbe. Itt nézegettem hiradástechnikai boltokat, de sajnos nem találtam. Illetve kettőt, de az egyik az horrol árakkal dolgozik, a másik boltba nagyon kedves az eladó viszont SMD technikával nem foglalkozik. Budapesstről jöttem ahol sok bolt létezik. Ott nem volt probléma ha kellett egy Ic, vagy egy ellenállás stb. Ha esetleg tudnál ajánlani ilyen boltot Veszprémbe akkor megköszönném.
Te mivel foglalkozol ? Én valamikor Tv műszerész voltam a Gelkánál. De az idő elmúlt és Én is megöregedtem....
Egyenlőre ennyit magamról. Ha gondolod akkor többet is beszélhetnénk a szakmáról, vagy mit csinálsz, vagy mit építesz mostanába.
Üdv :
GÁBOR.
2016. febr. 13. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!