Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen előnyei vannak egy...

Milyen előnyei vannak egy gamer egérnek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

semmi, ez csak marketing és szemfényvesztés. Gamer egér általában 2 dologért az, 1, magas DPI szám, vagyis simábban,gyorsabban,könnyebben reagál az egér, de hidd el, ez inkább bosszantó mint jó, mert magas DPI-n sniperezni nem lehet. A másik dolog az extra gombok, amik lehetnek pl gomb ami leveszi a legalacsonyabb DPI-re az egeret amíg tartod, így pl sniperezésnél jól jöhet, esetleg duplakattintásos gomb, amit megnyomsz 1x és ez egyszerre kettőt kattint századmásodperc alatt, esetleg gomb a dpi-k váltogatására stb...

Általában ma már a vezetéket "harisnyával" futtatják be hogy komolyabbnak tűnjön, ez is felesleges hülyeség.

Az enyém pl villog egyfolytában, és nem lehet kikapcsolni, rohadtul idegesítő filmnézés közbe pl.

Egy sima 1000ftos egérrel is sikereket lehet elérni, csak vedd le teljesen az egér gyorsítást (mouse acceleration / mouse smoothing) és állítsd be az érzékenységet.

Én 6000 ért vettem az enyémet, 3500 dpi-s, de megbántam, jobb volt az 1500 ftos, azon legalább voltak hangerőszabályzó gombok is :D

2016. febr. 3. 21:41
 2/2 qupec válasza:

azon kivül hogy jolnéz ki és menő nemsok külömbség van kösztök

[link]

nekem ilyen van teljesen megvagyok vele elégedve és olcso is és jol néz ki

2017. jan. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!