Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 20mbps netem van megis 200kb/s...

20mbps netem van megis 200kb/s el toltok. Miert?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert a torrentet nem érdekli, hogy te mekkorára fizetsz elő.
2016. jan. 30. 10:39
 2/6 dirtboy ***** válasza:

lehet az is amit az első írt de lehet az is hogy csak papíron van 20-as neted.

amég az optikai kábelt be nem húzták addig nekem is csak papíron volt meg a 20as net,közben meg 1,6megától többel nem tudtam szedni.

behúzták,adtak 30as netet most már 3,6megával szedek,a feltöltés meg 20x-osára nőtt.

2016. jan. 30. 10:43
 3/6 A kérdező kommentje:
A torrenten van 1700seeder szoval nemertem
2016. jan. 30. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Meg igazabol ugral inkabb a letoltesi sebesseg.

Valamikor 2,5mb/s valamikor lemegy 100kb/s-is akar.

2016. jan. 30. 11:13
 5/6 Szirty ***** válasza:

Valószínűleg nem annyi a garantált sebesség. Az alacsonyabb szokott lenni.

Tovább rontja a képet ha esetleg kevered a bitet a byte-tal. Pl. hogy a szolgáltató megabit/s sebességet ad meg te pedig megabyte/s-ben várod...

2016. jan. 30. 12:02
 6/6 doni1201 ***** válasza:

Lehet, hogy nem stabil a szolgáltatás, ebben az esetben a szolgáltatóval kell felvenni a kapcsolatot. Persze, ha az értékek a szerződésben garantált keretek között mozognak, akkor nem kötelesek reagálni a dologra.

Nem mindegy, hogy MB/s vagy Mb/s. Ha 20 Mb/s-os [20 megaBIT/sec.] interneted van, akkor a letöltés maximum 2,5 MB/s [megaBÁJT/sec] lehet (osztani kell 8-cal).

Lehet, hogy a gépeddel van a baj: előfordulhat, hogy sok a seed-elt fájl, és a HDD nem bírja a sok olvasás- és írásparancsot egyszerre teljesíteni. Ha letöltesz valamit, arra az időre állítsd meg a már letöltött fájlok seed-elését.

2016. jan. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!