Hogyan tudnék csinálni saját web oldalt ahova bármilyen megunt dolgot fel tudnék tenni és árulhatnám?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 20:27
1/7 anonim válasza:
Bérelj tárhelyet, domain nevet, töltsd fel a cuccokat, és áruld. :)
Nekem a Tárhely.eu-nál van az oldalam és nagyon meg vagyok elégedve velük. Gyors, pontos supportjuk van, ha valamiben elakadsz, segítenek. Bár a honlapot majd neked kell szerkeszteni.
Itt az oldaluk:
3/7 anonim válasza:
Sajat weboldalt arulni a regi cuccokat? Hat azt ki fogja latogatni? Senki.
Jofogas, OLX, ebay...
4/7 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, amit az előttem levő. Annyit korrigálnék rajta, hogy az OLX már megszűnt.
5/7 anonim válasza:
Ha van gmail-ed akkor rámész a csoportokra és van adás vétel oldal és oda egy perc kitenni a cuccokat
6/7 anonim válasza:
Facebookon csinalsz egy oldalt pl Regi Cuccok Eladok es felveszed baratnak, es elkuldod az ismerosoknek hogy lajkoljak es kovessek.
7/7 anonim válasza:
Szia, én a Hostinger oldalát javasolnám a honlap szerverének. Beépített honlapszerkesztője is van. Énis oda tettem fel a régi dolgaimat amiktől meg szeretnék szabadulni.
[link] linken meg tudod nézni hogy működik. A honlap alján van egy Hostinger link is, azon meg tudod rendelni az ingyenes tárhrlyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!