Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elfelejtettem a wifi kodomat...

Haddvezér kérdése:

Elfelejtettem a wifi kodomat mit tegyek?

Figyelt kérdés

hogyan tudnám a resetelés nélkül megnézni a kodot? windows 10,

Telekom

2016. jan. 25. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj bele router beállításaiba és ott nézd meg/írd át.
2016. jan. 25. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
A router beállításában lehet, hogy megmutatja csillagozás nélkül is, ha valamilyen, már csatlakozott eszközzel megnézed.
2016. jan. 25. 17:48
 3/5 anonim válasza:

A routernek(modemnek) van egy egyéni beállítási rendszere, amit alap böngészőkből el lehet érni. A legtöbb esetben úgy lehet ezt elérhetővé tenni, hogy a böngészősávba beírjuk hogy 192.168.0.1(vagy 1.1, ezek a leg gyakoribbak). Ha egyik sem működik, command promt-ba írd be "ipconfig" és keress egy olyat, hogy Default Gateway. Ezt kell majd beírnod. Ha megvan, be kell majd jelentkezned. A leggyakoribb alap kulcsok (felhasználónév-jelszó) az admin-admin, (semmi)-admin, admin-(semmi), unknown-unknown, (semmi)-(semmi). Ha sikerült bejelentkezned oldalt vagy felül találni fogsz egy "Wireless" menüpontot, ahol egy jelszó mezőt fogsz találni

Ezt kedvedre változtathatod, ez lesz a wifi jelszava. Ezután egy "Reboot" vagy "Reset"-re nyomsz vagy csak manuálisan ki-bekapcsolod, és már működni is fog :)

2016. jan. 25. 17:51
 4/5 anonim válasza:
#3 vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy vagy egy már csatlakoztatott eszközről kell ezt megtenned vagy WPS-en keresztül kell csatlakoznod.
2016. jan. 25. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
2016. jan. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!